Skip to content Skip to footer

MEDI BEAUTE BERI PELUANG PADA WANITA DI LUAR SANA MERAWAT KULIT BERMASALAH DENGAN MUDAH

Baru-baru ini majlis ulang tahun Medi Beaute diraikan dengan penuh gemilang dan momen istimewa di mana pemenang hadiah utama beg tangan mewah berjenama Chanel diumumkan pada ulang tahun ke-9 tersebut.

Pasti ada yang belum pernah mencuba rawatan muka di Medi Beaute ini. Rata-rata pengguna yang telah mencuba rawatan di sini semuanya berpuas hati dengan rawatan yang sediakan. 1001 masalah kulit muka dapat diselesaikan dengan teknologi tinggi yang ada Medi Beaute.

Medi Beaute memberi rawatan terbaik untuk perawatan wajah, tubuh, dan kulit bagi pelanggan setia dan baru mereka, memperkenalkan perawatan wajah terbaru mereka, Resurfacing Repair Treatment. Medi Beaute bangga menawarkan perawatan yang inovatif dan memberikan hasil yang memuaskan, sebahagian dari rangkaian perawatan inovatif yang sudah ada.

Pada majlis ulang tahun kali ini, Medi Beaute memperkenalkan rangakaian rawatan dengan teknologi tinggi yang mereka sediakan untuk merawat kulit wajah yang bermasalah tanpa ada kesan sampingan mahupun kerosakkan pada kulit wajah. Kesan seawal rawatan mampu dilihat jika pasti dengan Medi Beaute.

Jom, kita lihat rawatan yang disediakan oleh Medi Beaute untuk anda di luar sana:

Revolusi Rawatan Kulit: Resurfacing Repair Treatment

Dalam dunia perawatan kulit, inovasi adalah kekuatan yang terus mendorong untuk kecantikan dan keremajaan pada kulit wajah. Medi Beaute adalah salah satu pusat rawatan muka yang akan menjadikan mereka yang mempunyai masalah kulit wajah lebih berpuas hati dengan rawatan yang diberikan.  Salah satu teknologi spikula spons digunakan – memperkenalkan rantaian terbaru Medi Beaute, iaitu Resurfacing Repair Treatment.

Rawatan terbaru yang canggih ini menjanjikan untuk mengubah rawatan kulit dengan menangani pelbagai masalah kulit.

Resurfacing Repair Treatment
Membangkitkan kembali | Meremajakan | Memperbarui

Keunikan Resurfacing Repair Treatment dengan teknologi sponge spicules:

Sponge spicules, yang berasal dari spons laut, pendekatan baru dalam industri kecantikan. Berbeza dengan jarum mikro tradisional, spikula spons adalah struktur jarum mikroskopis yang terbuat dari bahan semulajadi secara biologis. Keunikan terletak pada kemampuannya untuk meningkatkan proses keremajaan kulit sambil menggurangkan waktu pemulihan. Spikula tidak hanya menciptakan saluran mikro yang tepat di kulit tetapi juga secara menyeluruh, melepaskan senyawa yang bermanfaat dalam membantu penyembuhan dan keremajaan kulit.

Manfaat Resurfacing Repair Treatment:

  • Mencerahkan dan Meratakan Kulit
  • Mengurangi kesan parut atau cela pada muka
  • Mengecilkan pori-pori
  • Menggunakan bahan semulajadi

Mencerahkan dan Meratakan Kulit

Spikula spons dengan inovatif lembut mengelupas permukaan kulit, menghilangkan kusam dan menyerikan kulit wajah. Hasilnya? Rasa percaya diri yang baru kerana memiliki kulit yang lebih catik dan bersih. Katakan selamat tinggal pada kulit kusam anda.

Mengurangi Kesan Parut atau Cela Pada Muka 

Rawatan Resurfacing Repair  yang mengandung bahan yang mampu memudarkan cela pada wajah. Mikro-cedera yang dikendalikan dalam rawatan membantu mengurangkan bekas luka dan mendorong pertumbuhan sel kulit baru yang lebih sihat, menjadikannya pilihan yang efektif untuk membaiki kesan akibat jerawat, cedera, atau pembedahan, sehingga anda memiliki kulit yang lebih halus dan bebas bekas luka.

Mengecilkan Pori

Rawatan Resurfacing Repair dengan formulasi yang unik, ia secara efektif mengecilkan liang pori,menjadikan kulit anda lebih halus, sekata dan tampak sempurna.

Bahan Semulajadi

Salah satu keunggulan dari Resurfacing Repair Treatment ini adalah komitmennya untuk memanfaatkan kekuatan alam. Medi Beaute memahami pentingnya rawatan yang lembut namun efektif, itulah mengapa produk ini diperkaya dengan bahan alami. Anda dapat mempercayai bahawa dengan rawatan yang pantas untuk kulit anda, bebas dari bahan kimia kerana Medi Beaute peduli pada kesihatan dan kulit anda.

Dengan keselurahan gabungan utama ini Resurfacing Repair Treatment mampu menjanjikan keberkesanan yang terbaik pada kulit wajah anda.

Bahan Aktif

  •  Gluconolactone (antioksidan & anti-penuaan, pelembab, PHA)
  • 5 jenis ekstrak rumput laut (meningkatkan penghalang kulit, melembabkan & penyembuhan luka)
  • Ekstrak Bellis Perennis (anti-peradangan, mengatasi pigmentasi, vitamin C, E)
  • Panthenol (menegangkan kulit, merangsang produksi kolagen, memperbaiki tekstur kulit)

Hasil kulit yang luar biasa yang ditawarkan, menjadikan pilihan yang dicari oleh individu saat ini yang ingin mengatasi pelbagai masalah kulit. Dengan rawatan Resurfacing DMedix terbaru menjadi inovasi yang mengubah teknologi penjagaan kulit muka yang bersinar dan awet muda!

Harga Rawatan Resurfacing | RM680 | 90 minit

Tentang Medi Beaute

Rawatan wajah dan  badan di Media Beaute dengan menggunakan teknologi canggih, ditambah dengan sentuhan khas yang memuaskan anda dalam mencapai hasil yang diinginkan.  Terdapat 15 pusat premium Medi Beaute di seluruh Malaysia dan 1 di Singapura. Pakar Estetik, profesional yang mempunyai kelulusan dalam merawat masalah kulit dan badan ini membuatkan Medi Beaute ini lebih menyerlah dalam bidang rawatan muka dan badan. Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh hubungi Ruohan Liew, Penolong Pengurus Pemasaran, di talian 012-983 5322.

Tunggu apa lagi jom cuba pelbagai rawatan untuk kulit wajah anda di Medi Beaute.

#MediBeaute #HolisticBeauty #MBResurfacingRepair

Source Link – https://anjungseri.com.my/medi-beaute-beri-peluang-pada-wanita-di-luar-sana-merawat-kulit-bermasalah/